Hoek van Holland

Thorsten Weiss

Voordat ik besloot om de essentiële oliën van doTERRA te delen, was ik een spreker en bestseller auteur over de onderwerpen alternatieve gezondheidszorg, voeding, gezonde levensstijl en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens een burn-out kwam ik in contact met de etherische oliën van doTERRA in mijn zoektocht naar natuurlijke geneeswijzen. Sindsdien ben ik emotioneel in balans, uitgerust en vol energie. Ik heb mijn medicijnkastje geruild voor etherische oliën. Dankzij de speciale effecten van etherische oliën voel ik me vandaag de dag beter dan ooit tevoren.

Ik droom van een wereld waarin gezondheid en welzijn voor iedereen beschikbaar zijn. Ik motiveer mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en beslissingen te nemen om dit te bereiken. De etherische oliën van doTERRA zijn voor mij een belangrijke bijdrage aan zo’n levensstijl. Daarom heb ik besloten om mijn kennis en ervaring met deze oliën te combineren met mijn ervaring en talent als ondernemer. Zo is “Healingoils” ontstaan.

Als doTERRA-expert help ik mensen om weer op krachten te komen. Ik geef AromaTouch trainingen en workshops waarmee ik de genezende werking van doTERRA etherische oliën zo dicht mogelijk bij zoveel mogelijk mensen wil brengen. Inmiddels heb ik honderden mensen de AromaTouch-techniek bijgebracht en geniet ik van de enthousiaste reacties van de deelnemers bij elke training.

Thorsten zegt: “Ik werd onmiddellijk aangetrokken door de geur en de kwaliteit van de etherische oliën – ik was ook overtuigd door het bedrijf, vooral toen ik de doTERRA Healing Hands Foundation® en het Co-Impact Sourcing®-concept leerde kennen. Het was als een droom die uitkwam. Ik kende dit concept niet, maar het was precies de juiste beslissing voor mij. Thorstens ervaringen met direct sales bedrijven waren meestal negatief, maar toen hij David Stirling ontmoette als woordvoerder Amsterdam, wist hij dat doTERRA anders was. “Ik heb integriteit en eerlijkheid gevonden in wat hij zei.”

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Contact the AromaPro

Scroll to Top