Maja Tower

Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialist is mijn interesse in Aromatherapie ontstaan en mijn liefde voor etherische oliën.Na mijn opleiding heb ik nog diverse cursussen en training gevolgd op het gebied van Aromatherapie, Reiki, Shiatsu en ben ik ook pedicure.
Ongeveer twee jaar geleden kwam ik in contact met doTERRA. Ik was zeer verrast door de resultaten die ik met de oliën bereikte bij mezelf en mijn klanten. Dit zorgde ervoor dat ik Super enthousiast werd van de oliën van doTERRA.
Door de kennis die ik al had en diverse trainingen te volgen bij het doTERRA AromaPro Team heb ik nog meer verdieping in de Aromatherapie. Ik pas dit dagelijks toe in mijn schoonheidspraktijk Santé Derma voor huidverbetering, gezondheid en ontstressende behandelingen.
De oliën en wellness producten van doTerra gebruik ik ook voor mezelf en mijn gezin ter ondersteuning voor een goede balans en gezonder levensstijl.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de aromatherapie en de producten van doTERRA? Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Almere voor advies, een huidverbeterende of ontspannende behandeling met geurende oliën!

 

Contact the AromaPro

Scroll to Top