Linda Irik

Linda Irik woont samen met haar 2 kinderen in Baarn.

De etherische oliën van dōTERRA zijn jaren geleden op haar pad gekomen en zijn sindsdien een dagelijks onderdeel van haar keuze voor een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Haar missie is om kennis over deze zuivere producten van dōTERRA te delen, zodat steeds meer mensen de zelf genezende werking van lichaam en geest kunnen ervaren met behulp van deze pure oliën.

Na ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, gooide zij het roer om en volgde diverse opleidingen om zichzelf verder te ontwikkelen. Haar hart ligt bij het motiveren en coachen van mensen naar het ‘zich goed voelen zonder reden’. Het geluk halen uit jezelf en de regie over je leven weer in eigen handen nemen.

Inmiddels heeft zij een goed gevulde gereedschapskist met verscheidene methodieken, zoals NLP, Reiki, Yoga en dōTERRA AromaTouch Technique. De benadering is vanuit een holistisch oogpunt, dat betekent ‘vanuit het geheel’ kijkend naar fysiek niveau (lichamelijke pijnklachten), emotioneel niveau (gevoelens), mentaal niveau (gedachten en overtuigingen), energetisch niveau (energie) en spiritueel niveau (oorzaak).

Wil je meer weten over het gebruik van de oliën, meedoen aan een workshop of gelijk een afspraak inplannen? Neem dan snel contact op met Linda of kijk op de website www.greatfeelin.nl

Contact the AromaPro

Scroll to Top