Schouwen-Duiveland

Karin Kesteloo

Mijn naam is Karin Kesteloo en ben geboren op Schouwen-Duiveland.

Na 21 jaar ben ik uit Zeeland weggegaan en ben als Directie Secretaresse en Personal Assistant aan het werk gegaan. Na dat ruim 20 jaar gedaan te hebben, ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik Reisbegeleidster geworden en heb vele reizen voornamelijk door Azië begeleid. Dit werk doe ik nog steeds met heel veel liefde.

Door mijn interesse in de mens, het effect van een massage op ons lichaam en het effect van het gebruik van etherische oliën, ben ik me daar verder in gaan verdiepen en heb ik certificaten behaald in ontspanningsmassage, ayurvedische massage, edelsteen massage en de Aroma Touch massage.

De oliën van doTERRA gebruik ik zowel in mijn privéleven als in mijn massage praktijk. Daarnaast adviseer ik mensen die klachten hebben en open staan voor deze 100% therapeutische natuurlijke oliën. Wat is er mooier om volwassenen, kinderen, baby’s, zwangeren en ouderen te kunnen helpen bij hun zoektocht naar wat hun kan ondersteunen?!

Dit doe ik vanuit Zonnemaire en vanuit Praktijk Natuurgeneeskunde Zonvitaris in Nieuwerkerk/Ouwerkerk. Ook geef ik massages op enkele vakantieparken in Zeeland.

Voor meer informatie of een afspraak, kijk op mijn website https://massagepraktijk-karin-kesteloo.webnode.nl/

Mijn telefoonnummer / whatsapp 06-44426346.

Contact the AromaPro

Scroll to Top