Nootdorp

Iwan Marckmann

Iwan Marckmann eigenaar van Pijn Praktijk Marckmann (voorheen Goddelijke Massage) vader van 3 kinderen. Zelfs op zijn 60ste is hij nog steeds actief om patienten te behandelen in zijn praktijk door middel van chiropractie, acupunctuur (Master of Science in Acupuncture), hypnose (Clinial Hypnotherapy) en massage. Verder 40 jaar ervaring in het geven van trainingen voor het bedrijfsleven en individueel op het gebied van Human Potential. Tevens is hij ook Fitness Expert en geeft sporttrainingen (RKC – PCC – Crossfit) aan zowel jongeren als ouderen om zich vrijer te voelen in hun bewegingsapparaat. Iwan is groot fan van de dōTERRA oliën en andere producten, vanwege het enorme potentieel om totale gezondheid op te bouwen en te behouden.

Tevens is hij ook gecertificeerd in NLP-NAC en verschillende cognitieve ontwikkelingstechnieken conform Byron Katie, Brandon Bays, Anthony Robbins, Richard Bandler, Tad James.

Leuke bijeenkomstigheid hij is een Life Long Learner en heeft 6 maanden mee gelopen met de wereldkampioen Speedreader Sean Adam de nog steeds ongeslagen wereldkampioen.

Motto van Iwan: “Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd”.

Contact the AromaPro

Scroll to Top