Hellevoetsluis

Frieda Hartman

Frieda Hartman

Ik ben Frieda Hartman, Orthomoleculair Gezondheidscoach, Natuurvoedingsdeskundige en Gewichtscoach, woonachtig in Hellevoetsluis waar tevens mijn praktijk Puurvit is gevestigd.

Samen met mijn man heb ik inmiddels twee volwassen dochters en twee kleinkinderen.
Al sinds mijn pubertijd ben geïnteresseerd in voeding en kruiden ter ondersteuning van gezondheidsklachten en een gezond gewicht. Diverse (chronische) gezondheidsklachten bij mijzelf en gezinsleden maakte mij steeds nieuwsgieriger naar de invloed van voeding op onze gezondheid.
Het schrappen van zoveel mogelijk bewerkte voedingsmiddelen bleek een positieve bijdrage te leveren aan mijn gezondheid en overige gezinsleden. Inmiddels was ik overtuigd dat allerlei kunstmatige toevoegingen zoals E-nummers en suikers een negatieve bijdrage leveren aan onze gezondheid en is de interesse voor Natuurvoeding ofwel orthomoleculaire voeding ontstaan.

De oorzaak van veel (chronische) gezondheidsklachten is veelal te vinden in voedingstekorten, voedingsbelasting, parasieten, schimmels e.a. maar ook andere factoren zoals stress, onvoldoende beweging en geestelijke en/of emotionele gesteldheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Voor mij reden om door het volgen van diverse opleidingen, trainingen, seminars, en het lezen van stapels vakliteratuur m.b.t. voeding, kruiden, orthomoleculaire supplementen en aromatherapie verder te bekwamen i.o. darmgezondheid, hormonale klachten, auto-immuunziekten, neuro-degeneratieve aandoeningen en ADHD/ADD.

Daar lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn, bieden de 100% etherische oliën van doTERRA een geweldige ondersteuning bij zowel fysieke, mentale als emotionele klachten. Door de natuurlijke therapeutische werking van deze oliën zijn zij een geweldige aanvulling en sleutel voor het ondersteunen van het zelfhelend vermogen van zowel lichaam en geest.

Om inzicht te krijgen in de juiste oorzaak van eventuele gezondheidsklachten maak ik (in overleg met cliënt) gebruik van de EMB test (Energetisch Morfologische Bloedtest) welke inzicht geeft in mogelijke voedingstekorten, voedingsbelasting, parasieten, schimmels, hormonale disbalans, energetische belasting e.a. Daarnaast is ook een energetische meting met biotensor en/of iTOVI mogelijk.

Graag deel ik mijn kennis en help ik je door een luisterend oor door samen naar jouw klacht te kijken.
Voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie kun je mij bereiken via telefoon of mail of neem een kijkje op mijn website.

De kracht van de natuur voor jouw gezondheid!

Contact the AromaPro

Scroll to Top