Beata Sochocka Höfelmeyer

Mijn naam is Beata, ik ben in Polen geboren, maar heb uiteindelijk in Nederland mijn “draai” gevonden. Hier heb ik nu een gelukkige relatie en ben moeder van een prachtig stiefkind en twee schatten van kinderen. Ik hou van mensen en ik bied graag ondersteuning en hulp waar nodig. Ik zie het als mijn persoonlijke missie middels de Kundalini yoga, diverse massagetherapieën en coaching, mensen te begeleiden naar hun persoonlijk welzijn en geluk.

Ik heb mijn leven echter niet altijd zo mooi ervaren als op dit moment. “Ieder huis heeft zijn kruis.” zegt men hier in Nederland. Ook mij zijn grote en kleine tegenslagen niet bespaart gebleven. In Polen kon ik niet aarden. Na het afmaken van mijn opleiding in public relations en marketing, ben ik in mijn eentje naar Nederland geëmigreerd.

Met mijn werk in de zorgsector heb ik mensen kunnen helpen. Iets wat mij grote voldoening en bevrediging gaf. Naast het werk in de zorg heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder diverse massagetherapieën, Silva mind control, taping solution, gesprekstherapie, aromatherapie, hooponopono parcticioner, spiritueel ontwikkeling, ademwerk, Kundalini variant van yoga en edelstenen therapie. Ik was als kind al op zoek naar een grotere waarheid; op zoek naar de spirituele zin van het leven, míjn spirituele zin.

Kundalini yoga bleek de sleutel tot mijn geluk te zijn. Ik ben in balans en voel me zeer gelukkig en dankbaar. Kundalini en meditatie hebben mij inzichten gegeven, waardoor ik leerde anders met het dagelijks leven om te gaan. Wij kunnen het leven niet veranderen. Dingen gebeuren omdat het moet; het lot, karma. Hoe je het ook noemt. Wat wij wél kunnen veranderen is de manier waarop wij de dingen bekijken en daardoor ook beleven. Iedereen heeft deze kracht, deze magie in zich.

In mijn eigen studio werk ik graag met behulp van de essentiële oliën. Ik beschouw ze als cadeautjes van Moeder Aarde in een flesje. Dankzij de oliën kan ik mensen veel doeltreffender en op maat helpen, zoveel tijdens yoga, sound healing en massages.

Contact the AromaPro

Scroll to Top