Annie Hulleman-Huurnink

Annie Hulleman-Huurnink (1959)

Annie is een trotse moeder van 2 dochters, 1 zoon en oma van 3 geweldige kleinzoons.
Samen met manlief woont zij aan de rand van Almere, van waaruit vele mooie fietstochten worden gemaakt.

Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft zij in 1998 de switch gemaakt naar de alternatieve geneeswijzen.
Zij heeft na het afronden van de driejarige beroepsopleiding Voetreflextherapie en de Medische Basiskennis op HBO-niveau, in 2001 haar praktijk Feet4Spirit gestart.

Zij is zich blijven ontwikkelen in de Reflexologie en doet dat nog steeds. Zo heeft zij zich in 2007 verder gespecialiseerd in de Ingham Methode® bij het International Institute of Reflexology® Ned., in 2008 de Advanced Reflexology (ART) en in 2011 de Zwangerschapsreflexologie bij Carla Huis in ’t Veld. In 2014 heeft zij de Psychosociale Basiskennis op HBO-niveau eraan toegevoegd.

Haar passie voor de voetreflextherapie is, dat elke voet die ze mag behandelen uniek is. De voeten kunnen vertellen hoe iemand als mens in het leven staat, wat zwakke en wat sterke kanten zijn. Voeten zijn een waardevol bezit, want ze dragen het lichaam en ze brengen je daarnaartoe brengen waar je heen wilt.

Elk jaar volgt zij naast de verplichte bij- en nascholingen ook nog vrije scholingen in de natuurlijke geneeswijzen. Zo heeft zij Bach Bloesem, Shambala, Neuro Emotionele Integratie (NEI), Universal Cosmic Healing™ en diverse massage workshops gevolgd.

Tijdens haar zoektocht naar verdieping in etherische oliën, stuitte zij op de oliën van dōTERRA en de Aroma Techniek Touch training. Dit was nieuw voor haar, haar interesse was gewekt.
De training was fantastisch, de docente bevlogen, wat kon zij vol passie over de dōTERRA oliën vertellen. Haar interesse was gewekt en ze is naast de Aroma Techniek Touch massages aan de slag gegaan met de oliën.
Zij heeft aan den lijve mogen ervaren wat de dōTERRA oliën met haar deden en dat nog steeds doen.
De dōTERRA oliën behoren inmiddels tot haar dagelijkse rituelen. De dag begint er mee en de dag eindigt ermee.
Tijdens de voetreflex behandelingen maakt zij gebruik van de dōTERRA oliën en staat de diffuser aan met een lekkere olie erin.
Zo laat zij cliënten mee genieten en maakt hen nieuwsgierig naar de oliën.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten of een lekkere voetreflex behandeling met oliën, laat het Annie weten.

Contact the AromaPro

Scroll to Top